Alla mot Alla

Just nu går jag och David Sundin hårda duster i Alla mot Alla. Vi får se hur långt det räcker. Vi är lite ojämna men ibland blixtrar vi till!

I övrigt tar jag det lite lugnt just nu och laddar för sommarens äventyr i Helsingborg. Ska spela fars från slutet av juni till mitten av augusti på Fredriksdals vackra utescen som inramad av höga häckar skapar ett intimt rum i parken. Jag har träffat övriga skådespelare på pressträffens i höstas och tror att vi blir ett riktigt tajt gäng när vi börjar repa. Ensemble-teater är kul!

På lördag ska jag på fitnessmässan i Göteborg och föreläsa, veckan därpå väntar en konsert i Åkersberga med kvintetten. Och sedan en föreläsning på Gotland som jag kombinerar med en veckas vistelse på ön.

Life is good.

Share:

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.