Aj aj aj

Märklig dag. Stressad som en gnu slet jag runt hemma fram tills det var dags att åka till tandläkaren. På hans parkering lyckas jag krocka med en annan bil (helt och hållet mitt fel – man ska titta bakåt innan man backar) så nu får jag inte upp bakluckan och kommer åt hundburarna t ex.
Sedan var det 1,5 tim i tandläkarstolen efter det. Rotfyllning. Ni vet känslan. Måste ändå säga att det gick relativt smärtfritt till, när det gjorde ont gjorde vi ”det polska tricket” (som en polsk tandläkare jag hade när jag bodde i Gbg körde med), d v s köra bedövningssprutan rakt ner i tanden. Det stinger till lite men sen är det lugnt.
Ändå måste jag säga att jag är glad att jag har råd att rotfylla, det kostar 5.500:- för en tand. Vilken fattig-pensionär har råd med det? Snart är vi tillbaka till att gå till bysmeden och få dom utdragna för en billig penning.

Share:

There are 11 comments on Aj aj aj

Leave a Reply