Göteborg

Varit i Sveriges andra stad hela dagen och föreläst. Det var otroligt varmt och soligt för att vara Göteborg – typiskt då att jag måste vara inomhus.
Den andra föreläsningen för SKTF hölls inne i ett bergrum i Gamlestaden. Det har tidigare varit nåt militärt tillhåll men nu gjorts om till en annorlunda event och konferanslokal. Lite lågt i tak på scenen var det, men ganska spännande med alla gångar under jord.
Den andra föreläsningen hölls på Mässan. Det är ju Gbg Horse show nu så det var fullt med hästtransporter som anlände och skulle lasta av sina dyrbarheter.
Någon här som ska gå och kolla hästtävlingarna? Jag har varit en gång och det var en upplevelse! Bäst minns jag tjejen som vann en hingst från Flyinge på det stora hästlotteriet. Jäklar vad glad hon blev!

Share:

There are 10 comments on Göteborg

 • Jag har aldrig gått på ngn horse-show, har bara tittat litepå TV från det ngn enstaka gång!! Kul med SKTF….jag ärSKTF-medlem……(A)!//Karin*sekreteraren* 😉

 • Jag har varit på hästtävlingar och det är kul! men nu har viskaffat en egen häst, en Frieserhingst 1 år… så det blirinte någon resa ner till Göteborg iår… Men kanske nästa!Fick du inte klaustrofobi av att vara inne i berget?? Detkänns lite otäckt…

 • Lillemor Heidner on

  Det blir nog en bättre sommar än förra året, den regnade ju i princip bort, annars brukar det faktiskt vara fint i Göteborg under somrarna :)Så skönt att våren och värmen äntligen anlänt nu, det blir många pauser i värmen på balkongen etc. mellan aktiviteterna. Har tom. tagit en gym-fri månad för att vila kroppen och så mycket som möjligt ta in vårens alla energier dessutom. Efter några tuffa år av skador och gå-in-i-väggen-syndrom så får man se till att ha balans i tillvaron. Och hur lätt är det när man är en intensiv person? Skorpion här också. Men man lär sig allteftersom man har passerat kris efter kris som får en att växa till en mer hel och harmonisk människa.Någon hästshow blir det inte här, men har väl sett en del hästar genom livet, kan vara riktigt trevliga djur.

 • Åh en frieser, dom som är så fina! Har han fått sin långa man än?

 • Jävlar å vinna en hingst på ett lotteri. Kul å väckla uppden lotten: ”Grattis, ta hem den här med dig!” Så kan det gå.

 • Vet inte om de har kvar det där lotteriet, men de säljer lotter hela eventet och drar vinnaren sista kvällen (efter att PG Gyllenhammar har gjort Raketen med hela publiken – så var det i alla fall den gången). Tjejen som hade vinstlotten satt nästan högst upp i Scandinavium. Hon skrek rakt ut när hon insåg att hon vunnit och sedan hela vägen ner till banan. Sedan fick hon sitta upp på hästen, den var bara typ fyra år och ganska bångstyrig, men hon galopperade den runt banan och jublade. Man skrattade och grät samtidigt, otroligt rörande att se någon så lycklig. Efteråt visade det sig att hon var perfekt som vinnare; hon jobbade på ridskola, var duktig ryttare och hade stallplats. Ibland blir det bara så rätt!

 • Såg ni Göteborgs Horse Show i senaste Morgonsoffan? Ett fantastiskt roligt inslag!

 • Attans! Missade!

 • Inte riktigt än… han är inte heller så stor som han skabli… men den börjar komma och bli lockig… Förutom atthan är skitsnygg så är han den charmigaste häst jag träffat…

 • Avund!!!

Leave a Reply

This site is protected by reCAPTCHA and the Google Privacy Policy and Terms of Service apply.