Några projekt avklarade

Hösten rullar på med ganska bra fart.
Igår avslutades ett av mina projekt, inspelningen av ”Den inre cirkeln”. Det är en kommande serie i åtta delar som bygger på Per Schlingmanns bok om Almedalsveckan. Jag har fått rollen Bojan Eriksson, poliskommissarie med gotländsk förankring. Sammanlagt nio lärorika roliga filmdagar har det blivit med motspelare som Olle Sarri och Niklas Engdahl. Hela teamet har varit fantastiskt sköna att jobba med, idel supertrevliga proffs som spridit god stämning.
Ett annat projekt avslutade jag idag; texterna till Stadsbrudarnas auktion på Metropol den 18 oktober. Den kommer även att ligga online från tio dagar innan och ni måste bara in och kolla. Det har skänkts, både av oss själva och av andra massor av fina konstverk (bl a en Lerin), märkesväskor, kläder och scarves från Hermès bara för att svepa lite ytligt över det som komma skall. Ni kan bjuda både online och live den 18:e. Alla pengar går oavkortat till två projekt; Vid din sida (hjälper hemlösa) och Frälsningsarméns verksamhet för fattiga äldre.
Nu en liten mellanhelg med två roliga storbandskonserter med världens äldsta nu aktiva storband; Whispering Band från Örebro. Vi spelar dels på deras hemmaplans på söndag em och i Lindsberg i morgon kväll, lördag 29/9.
Sedan väntar manusgruvan inför kommande tv-inspelningar och musikal på Gotland. Det blir Sondheim i dagarna två med stor orkester, stråk, kör, dansare och skådespelare. 12+13 oktober på Wisby Strand.
Sen lite mer tv på det och sen är oktober slut!

Share:

Leave a Reply