Det får vara så här…

Jag har tre stora projekt i höst som varvas. Det handlar om en filminspelning, en tv-inspelning och medverkan i en musikal som har Norden-premiär på Gotland i oktober. Alla dessa uppdrag är roliga och utmanar mig på sätt jag gillar.
Men inget går med lätthet denna sensommar. Jag är eftertänksam och tung i energin.
En av mina närmsta vänner gick bort i juni, i början av augusti höll jag griftetalet på hennes begravning. Efter det kom sorgen. Och tankar som är viktiga. Det få vara så.
Läser just nu utkastet till Klas Hallbergs nästa bok. Han är klok han. Tänker till – och kan formulera sig så det når in. Är det inte lustigt att vissa böcker och artiklar kommer till en när en är som mest mottaglig för innehållet?
I morgon är det val. Rösta vetja. Det har jag gjort.

Share:

Leave a Reply